36,00 

Moto-avto vodič: Gremo na Balkan

Podrobnosti

Gremo na Balkan
Najbolj atraktivni izleti

Ekipa revije motoSI je raziskovala balkanske dežele, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro, Makedonijo, Albanijo, Romunijo in Bolgarijo. Pri tem so nam pomagali zunanji sodelavci, moto vodniki, nekdanji “šoferji”, moto popotniki in številni domačini.
V knjigi se osredotočamo na tiste kraje, ki jih je vredno obiskati zaradi atraktivnosti, izjemne pokrajine, naravnih znamenitosti, lepih cest ali pa zgodb, ki so jih zaznamovale.
Kaj nas je razveseljevalo vsak dan sproti? Ustrežljivost ljudi in izjemna naklonjenost do Slovencev. Nizke cene seveda prav tako.

Knjiga je zastavljena tako, da so v njej predstavljeni samostojni izleti po določenih pokrajinah oziroma krajih. Te izlete pa lahko združimo v eno samo dolgo, dolgo, dolgo potovanje po Balkanu.

Ker je Balkan danes še edina oaza odlične, nepokvarjene kulinarike v Evropi, smo veliko časa namenili iskanju pristnih gostiln, “kafan in prčvarnic”, predstavili smo tiste, ki so zares vredni obiska. Enako velja za prenočišča, iskali smo cenovno ugodna in kakovostna.

Ker se bo Balkan v prihodnjih letih najverjetneje močno spremenil, nekateri turistični kraji so zaradi množic obiskovalcev že prav neprijetni, ga je treba obiskati … ZDAJ.

Obseg: 224 strani
Format: 210 x 255 mm