159,95 

Helinox Sunset – zložljiv stol z visokim naslonjalom – 1.475 g, 45 x 12 cm

Podrobnosti

Helinox je vrhunska znamka inovativne popotniške opreme, ki je postala prepoznavna tudi zaradi številnih prestižnih nagrad za kakovost in dizajn, ki jih je prejela (Red Dot Design Winner, Ispo Winner, …). Njihovi najbolj znani produkti so lahki zložljivi stoli, po katerih radi posegajo motoristi, ribiči, fotografi, alpinisti, … Vsi tisti, ki potrebujejo lahek, zložljiv in kakovosten stol.

Vsi stoli Helinox se zelo enostavno zložijo oziroma sestavijo. Ogrodje je narejeno z vrhunsko natančnostjo, paličje se v nekaj sekundah skoraj samo postavi na svoje mesto, čez okvir pa nato napnete blago.

Motoristi, ki želijo več udobja in imajo večje kovčke ter so pripravljeni odšteti tudi kakšen evro več, posegajo po modelu Helinox Sunset. To je nadvse udoben klasičen stol za kampiranje, sedi se 46 cm od tal. Ta stol ima visoko hrbtišče in lahko se udobno naslonite. V vrečico, v kateri je stol, pa lahko vstavite kos oblačila ali brisačo in jo nato uporabite kot naslonjalo za glavo.

Zložen meri v dolžino 47 cm (ker je najdaljša palica dolga 44,5 cm, pa ga je možno posiliti na malce manjšo velikost).
Kateri stol izbrati? Helinox Chair One, Helinox Chair Two ali Helinox Sunset?
Helinox Sunset je vsekakor najudobnejši tako za sedanje in vstajanje od mize kot za počivanje. Ima najvišjo sedežno višino od tal. Tisti, ki merite v višino več kot 180 cm, izberite ta stol. Ima tudi večjo sedalno površino (za tiste s »širšimi boki«).

Tehnični podatki:
Teža paketa: 1.475 g
Velikost paketa: 47 x 12 x 14 cm
Mere stola: višina 98 cm, višina sedeža od tal 46 cm
Površina sedeža 58 x 70 cm
Max obremenitev: 145 kg

Na fotografiji levo model Helinox Sunset, desno Helinox Chair One