129,95 

Helinox Chair Two. Tehta 1,2 kg, zloži se v 45 cm dolg zavitek

Ni na zalogi

Podrobnosti


Motoristi na testih izberejo stole Helinox za najboljše oziroma najbolj trpežne!
Stol Chair Two tehta komaj dober kilogram in je nekakšen vmesen stol med modelom Chair One in modelom Sunset. Na njem se sedi nizko kot na modelu Chair One (35 cm od tal), vendar pa model Chair Two omogoča, da se tudi visok človek (nad 1,80 m) udobno nasloni nazaj. Stol ima namreč visoko naslonjalo kot model Sunset.

V Slovenijo smo pripeljali vrhunsko znamko inovativne popotniške opreme Helinox, ki je zaslovela tudi zaradi številnih prestižnih nagrad za kakovost in dizajn (Red Dot Design Winner, spo Winner, …).
Med motoristi v Evropi in Ameriki so najbolj priljubljeni Helinox stoli, mize in ležalniki, ki se lahko zložijo, da pašejo v motoristični kovček.
Teža izdelkov Helinox je minimalna, vse to pa po zaslugi ogrodja DAC, vodilnega proizvajalca najbolj trpežnih palic iz alu zlitine.

Naj opozorimo, da se je na trgu pojavilo cel kup ponaredkov opreme Helinox. Kakšna je razlika med ponaredki in originalom? Samo tovarna Helinox uporablja za palični okvir, ki je ključnega pomena, da se stol ne polomi, specialno ogrodje DAC iz alu zlitine TH72M – preizkušeno v ekstremnih razmerah.

Helinox Chair Two:

Teža: 1,2 kg
V paketu: 45 x 12 x 14 cm
Mere: višina celotnega stola 84 cm, višina sedeža od tal 35 cm
Max obremenitev: 145 kg

Primerjava velikosti med modeloma “Helinox Chair One” in “Helinox Chair Two”